Friday, May 27, 2011

Best Memory Ever..... ^_^


The story begins......

Sebenarnya dah agak lame tak update blog ni.... Dah berlalang dah jadinyer..Entah tetibe plak rajin nak post something kat sini...Yela, cuti sem tanam lemak jer lebih...Ish3, nak jadi apper la agaknyer....KUman KUmin kot.... ^_^

Aper la Nani ni, lambat sgt update pasal wedding Nina .... Pengantin baru dah abis honeymoon kat Bali dah pun...Em bahagianyer tgk pasangan sejoli ni...Dah mcm betik dibelah dua....hehehe

Alhamdulillah Nina & Shahril telah selamat diijab kabulkan pada 6 Mei 2011 sebagai sepasang suami isteri yang sah... Kebetulan hari tu last paper final kite org. Kalo tak silap paper OB (Organizational Behavior)..Aper lagi , esoknyer wat trip ramai2 la serbu majlis persandingan Nina & Shahril kat Muar...



Wow, excited sgt sebab classmate nak kawin...hehehe..
Congrats to Nina & Shahril



7 mei 2011 , Saturday

Siap naik basikal lagi Kak Biha kite ni...Jimat sikit..Tak payah isi minyak kereta dari Shah Alam ke Muar...hahaha....



Tadaaaa....Dah sampai akhirnyer ...Penat Kak Biha kite ni mengayuh basikal sambil bwk Kak Wani kite yang bukan main berat ni... =p
(Lakonan semata) heheheh...



Kalo naik basikal tahun depan pun tak sampai2.hehehe
Actually, ader dalam 6 buah kete semuenyer yang gi Muar...
Tq sgt2 kat Hafiz , Sub, Lut, Arif and others yang sanggup jd driver yang berhemah...



Fuhh, selama 2 jam lebih, akhirnyer sampai gak Muar... Bila dah penat berjalan jauh, perut plak dah berkeroncong...Aper lagi, semue gi serbu makan...Yame2...

Inilah hero2 malaya yang hadir utk memeriahkan lagi wedding Nina...=)
Dapat gak nak gather kekwn time asasi TESL dulu...Syoknyer...



Semangat sungguh dak2 ni makan kan??? Termasuklah budak yang kat bawah ni....
.
.
.
.

Time makan pun sempat nak posing2 agi...hehehe ^_^



Kina, Syira, Aten & Wani....
Saya suke Kina & Syira sebab die org senyum nampak gigi....hahaha..
Aten n Wani sila belajar senyum mcm tu... =P



Happy sokmo.....I like this pic <3..
Thanks shakir



My Lovely friends....Aziem, Ain & Amani.... 3A...



Duduk bersantai di depan pelamin... Akhirnyer dapat gak kite semue kumpul ramai2 mcm dulu lagi....hehehehe



Menunggu pengantin bersiap....Erm tak sabar nak tgk Nina & Shah..



Minah sorang ni snap gambar tak abis2.....



Dok citer gapo la tu????



Your beautiful 2x......It's true.... (Blushing2)
Daaaaaaa~



Amirul, Lut, Hafiz n Shakir..Inilah hero klas Nani...Unfortunately, hero sorang lagi (Hazwan) tak dtg join sekali...Walaupun sikit tp semuenyer berkualiti ..Tak gitu???




Aper lah yang KakChik kite sedang fikirkan tu????
Dah tak sabar agaknyer...kui3



Aziem, Mal & Dija...Die org memang sahabat terbaik...
Sweet n Best ...Love u all.....



Wah, cutenyer dak2 ni....Sweet...



Tu diaaaaa, pengantin kite....Nina, you look great!!!!
Ini persalinan pertama......



Dan yg ini the second one....Cantiknyer Nina..Mcm tak percaya !!!!!



Debaran menunggu pengantin lelaki tiba......Maner la Shah ni???



Tgk tu.....Bahagianya Nina bersama suami tercinta.....



Secocok dan sepadan..Sama2 comel...




Nani doakan semoga berbahagia di dunia dan di akhirat....Amin....



Nina & Shah sweet couple ever !!!!!!


Mcm nak mintak autographs plak...Nina dah macm artis bollywood gitu!!!



Nani sedih sgt time ni sebab Nani, Mal & Arif dah balik awal...Tergesa2 nak beli tiket bus ke JB..

Sweet memory...



Wakil2 dari klas LBG4a....



Ala, ciutnyer....Jeles2...Sebab tak ader dalam pic ni.... =(



Bukan main excited cik Kak kite ni......Ehem2



Romantik sungguh~~~



1. Hasif & Kina
2. Lut & Syira
3. Arif & Mal
4. Nina & Shahril (pengantin baru)

Ehem2, bile plak wedding korang ni??? Dah tak sabar nak wat trip mcm ni lagi...Kepada pasangan no 1, 2, & 3, please take note k!!!! hehehe..




Korang rase, saper next????hahaha...Just look n see jer la........




Pergh, ader gaya la....Artis mane ni??? Seludup dari mane???hahahaha..
Ader talent la Class Rap kite yang sorang ni...Sedap suara...Pengsan semue tetamu yang hadir...(gurau jer)..jgn marah k mirul.....
Terima kasih sebab menghiburkan kami semue.......




This is Shakir...My best photographer ever!!!
Penat die ...Asyik amik gambar jer kejenye....
Tq so much Shakir ^_~



Hopefully, Nina & Shah dapat menjalankan tanggungjwb sebagai suami isteri dgn baik..InshaAllah..Kite doakan utk kebahagiaan mereka berdua...Amin...

Mase otw balik , semue dah berangan nak kawin...hahahah...Saboor jela...

ALHAMDULILLAH. Thank you Allah, for giving me the chance to go for a wonderful trip with people that I love... =)


5 comments:

a t e n said...

love post ni sgt2...sape la agknye yg naek plamin lps ni ye..kte tgk kte tgk.hehe

NUR HANANI BINTI ISMAIL said...

tulah....saper la yer???kite tunggu dan lihat......hehehehe

ayeq said...

in my deffence, camera adds 10 pounds.haha.one more thing, sabiha mmg x panda nek beskal bkn sbb sy berat.haha.nani smakin terbuka luahkn rasa hati yg nak kawen:)

ayeq said...

haha.sabiha mmg x pndai bawok beskal.nani smakin terbuka luahkn rasa nk kawen:)

NUR HANANI BINTI ISMAIL said...

cik wani (ayeq)...siapa yang tak nak kawin ??? semue org nak...lom mase jer lagi...hehehehe